Over

Quick Game Description

Venusaur , Charizard , Blastoise , Pikachu , en vele andere Pokémon zijn ontdekt op de planeet Aarde ! We wilden delen hier de beste pokemon go cheats die elke speler is op zoek naar, maar dat is een heel nieuw avontuur, rechts.

Nu is je kans om te ontdekken en vastleggen van de Pokémon overal om je heen - dus krijg je schoenen aan , stap buiten , en de wereld te verkennen . Je zult deelnemen aan een van de drie teams en de strijd om het prestige en de eigendom van Sportscholen met je Pokémon aan je zijde .

Pokémon zijn die er zijn, en wat je nodig hebt om ze te vinden . Als je loopt rond een wijk , zal uw smartphone trillen wanneer er een Pokémon in de buurt. Neem doel en gooi een Poké Ball ... Je moet alert blijven , of het kan weg te komen !

Zoek heinde en verre voor Pokémon en artikelen

Bepaalde Pokémon verschijnen in de buurt van hun natuurlijke milieu -look voor Water -type Pokémon door meren en oceanen . Bezoek PokéStops , gevonden op interessante plaatsen zoals musea, kunstinstallaties , historische markers, en monumenten , om voorraad op Poké Balls en behulpzaam items.

Vangen, het uitbroeden , het evolueren, en nog veel meer

Als je een level omhoog , zult u in staat om meer krachtige Pokémon vangen om je Pokédex te voltooien . U kunt aan uw collectie toe te voegen door het uitbroeden Pokémon Eieren op basis van de afstanden die je loopt. Help je Pokémon evolueren door het vangen van veel van dezelfde soort .

Neem het op tegen Gym veldslagen en uw Gym verdedigen

Als je Charmander evolueert naar Charmeleon en Charizard , kunt u samen de strijd naar een sportschool te verslaan en wijs je Pokémon om het te verdedigen tegen alle nieuwkomers .

Het is tijd om in beweging te krijgen -your real-life avonturen wachten !